GraydonGo maakt financiële bedrijfsinformatie

toegankelijk en betaalbaar! 

GraydonGo maakt bedrijfsinformatie toegankelijk voor iedereen die af en toe een check wil doen. Tot nu toe was deze informatie alleen beschikbaar voor grote bedrijven en was er een abonnement vereist. Nu niet meer!
 
Atradius Collections biedt u nu de mogelijkheid om via GraydonGo, autoriteit op het gebied van kredietwaardigheidsinzichten, om uitgebreide kredietinzichten overzichtelijk in te zien en te downloaden. Dit geeft kleinere ondernemingen de mogelijkheid om voordelig gebruik te maken van grootschalige inzichten en ook meer inzicht te krijgen in de kredietwaardigheid van uw klanten en leveranciers.
 
Wilt u weten met wie u zaken doet?

Snel en gemakkelijk

 

Check proactief de kredietwaardigheid van uw zakenrelaties

Als u een kredietwaardigheidscheck uitvoert, dan onderzoekt u het risico op niet-betaling. Dit komt vaak voor bij het verwerven van nieuwe klanten of bij het afsluiten van nieuwe leverancierscontracten.
Dat doet u door bedrijfsinformatie te raadplegen. U kunt zelf alle gegevens verzamelen of uw kiest ervoor om een bedrijfsrapport te kopen, waar al het werk al voor u gedaan is. Bedrijfsrapporten kunt u kopen bij GraydonGo (tot max. 10 rapporten per aankoop, vrijblijvend en volledig online) en Graydon (abonnement op maat, voor grotere volumes). 

GraydonGo streeft naar een zo compleet en kwalitatief mogelijke dienstverlening. De belangrijkste bronnen zijn de KvK, miljoenen betaalervaringen en gerechtelijke faillissementsuitspraken en allerhande (openbare) databronnen.

De data wordt dagelijks geverifieerd en geanalyseerd door Graydon, autoriteit in financiële bedrijfsinformatie en tevens de zusteronderneming van GraydonGo.

Middels een eenvoudig te gebruiken online platform zorgt GraydonGo ervoor dat u altijd eenvoudig toegang hebt tot kredietinformatie en documentatie. Altijd en overal. U kunt via het online platform makkelijk afrekenen, direct weten waar u aan toe bent en direct het rapport ontvangen.
Wij begrijpen dat zelfstandigen en ondernemers graag de inzichten van GraydonGo ontvangen, maar niet tegen iedere prijs. Een los rapport is nu zeer toegankelijk. Vanaf €45,- heeft u al een officieel Graydon rapport en u zit verder nergens aan vast.
GraydonGo is gestart met een klein team en een sterke gemene deler om continue te blijven leren. Ze streven ernaar om het aantal ervaringen met wanbetalingen onder kleinere ondernemers zoveel mogelijk te voorkomen en financiële experts een passende oplossing te bieden voor standaard klant- en opdrachtacceptatie. Dit doen ze vanuit nieuwsgierigheid, gedrevenheid en een wens tot transparantie.

Bekijk de veelgestelde vragen van GraydonGo, of bezoek de webpagina.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met GraydonGo via +32 3 280 88 46, of per e-mail: support@graydon.be